Kulunvalvonta

Automaattikontti

Automaattikonttien avulla maksuttoman jätteen vastaanotto jäteasemilla hoituu kokonaan itsepalveluna.

WiseMaster Eco ja automaattikontti

Jäteasemien itsepalvelu on yleistymässä nopeasti ja WiseMaster Eco tarjoaa edistyksellisimmät ratkaisut pienten ja isojen jäteasemien itsepalveluun. Tuorein ratkaisu on automaattikontti,  jonka avulla asiakkaat voivat tuoda maksuttomia jätteitä. Automaattikontti voi sijaita myös aseman ulkopuolella.

WiseMaster Eco -automaattiratkaisun avulla tehostat ja selkeytät jätepalvelusi toimintaa. Automaattikontin avulla mahdollistat esimerkiksi laajemmat asiakaspalveluajat ja tehokkaamman asioinnin toimipisteessäsi. Automaattikonttiin liittyvällä kulunvalvonnalla voidaan ohjata jäteaseman puomia tai automaattikontin lukitusta sekä tallentavaa kamerajärjestelmää.

Kaikkien automaattikonttien ei ole tarvitse sijaita jätekeskuksella, vaan konttia voidaan hyödyntää myös muissa keräyspisteissä. Automaattikontti on suunniteltu toimimaan täysin ilman henkilökuntaa, jolloin se voi olla haluttaessa käytettävissä vaikka 24 tuntia vuorokaudessa.

Asiakas voi hoitaa vaarallisten jätteiden ja muun maksuttoman jätteen tuonnin täysin itsenäisesti

Automaattikonttiratkaisussa asiakas raportoi tuomansa jätteet kevyen, mobiilioptimoidun verkkosivun kautta ennen tuontia. Raportoinnin päätteeksi asikas saa tekstiviestillä avauslinkin, jolla kontin saa auki. Automaattikontti voi toimia täysin ilman henkilökuntaa, jolloin voi olla käytettävissä kaikkina vuorokauden aikoina. Asiakas voi päättää itse, milloin hän hoitaa jätteiden toimituksen. Asiakas voi itse avata jäteaseman puomin älypuhelimellaan. Jos jätteet toimitetaan konttiin, avataan myös se älypuhelimella. Kontin avaus käynnistää se automaattisesti kontin valot ja kameravalvonnan. Asiakaskäynti tallentuu järjestelmään tarkkojen aikaleimojen kanssa. Käynti tallennetaan valvontakameroilla ja tallenteet ovat myöhemmin käytettävissä mahdollisiin selvitystoimiin.

Palautuksen lopetus sujuu helposti ja vaivattomasti. Kun asiakas on valmis, hän sulkee kontin oven. Ovi lukittuu automaattisesti, valot sammuvat ja kamerat lopettavat tallentamisen. Käynnin jälkeen asiakkaan puhelimeen avautuu palauteomake, jonka avulla hän voi antaa palautetta käynnistään. Palautetta käytetään palvelun kehittämiseen.

Monipuolinen valvonta takaa turvallisuuden

Turvallisuus on tärkeää kaikissa jäteasioissa. Automaattikontin ratkaisuun sisältyy valvontaominaisuus, joka voidaan liittää jätekeskuksen kamerajärjestelmiin, infopuhelimiin, infonäyttöihin, vuotohälyttiimiin yms. Valvomonäkymän avulla saadaan nopea tilannekuva kaikkien konttien tilasta helposti.

Automaattikonttien käyttöä seuraavassa jätekeskuksen valvomossa nähdään tarkasti käyntien määrät, jokaisen automaattikontin status tällä hetkellä (auki/kiinni) ja monta muuta hyödyllistä tietoa. Valvomoon voi myös tulla hälytys, jos kontin ovi on liian kauan auki ja on syytä epäillä, että asiakas ei ole sulkenut ovea. Myös muita hälytykseen johtavia seikkoja voidaan ohjelmoida järjestelmään. Valvomonäkymä on selainpohjainen, jolloin valvomoa voidaan hoitaa muuallakin kuin jäteyhtiön toimistolla.

WiseMaster Eco | Automaattikontti:

  • Ennakkoilmoitus jätetuonnista web-lomakkeella
  • Ohjaustiedot tekstiviestillä asiakkaan puhelimeen
  • Portin ja kontin avaaminen asiakkaan kännykällä
  • Valvontanäkymällä reaaliaikainen näkymä konttien tilaan
  • Tiedot keskitetyssä tietokannassa raportointia varten
  • Vastaanottopisteenä kontti, kaappi tai pelkkä vastaanottoasema
  • Kulunvalvontaa ohjataan sähkölukkoratkaisulla
Matti Myllylä

Toimitusjohtaja

Pyydä henkilökohtainen esittely.

Kysy lisää järjestelmästä ja miten se toimisi teidän yrityksessänne.

Tutustu Wisemaster Eco -järjestelmän muihin palveluihin:

Asiakaspalvelu

Jätehuollon asiakaspalvelu nopeutuu ja asiakaskokemus paranee mobiilikassan avulla. Lisäksi asiakaspalvelu voidaan hoitaa kentällä asiakkaan luona.

Ennakkoasiointi verkossa

Verkkokaupan avulla asiakas voi ilmoittaa ja maksaa ennakkoon tuomansa jätteet, jolloin asiointi asemalla sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Itsepalveluratkaisu

Itsepalveluratkaisun avulla asiakas pystyy hoitamaan jätteen tuonnin ja maksun täysin itsenäisesti, jolloin erillistä asiakaspalvelijaa ei tarvita.

Kiinnostuitko WiseMaster Eco -ratkaisusta?

Parhaiten tarpeesi selviävät, kun sovimme tapaamisen. Hoidamme sen joko etänä tai kasvokkain. Ota yhteyttä ja selvitä, miten jäteyhtiösi voisi hyötyä ratkaisustamme.

“Järjestelmän toimittajan M-Technologyn toimihenkilöt osaavat todella hyvin kuunnella, mitä asiakas tarvitsee. Kuuntelun pohjalta he osaavat kuvata, miten järjestelmä pitää toteuttaa ja sitten myös toteuttavat sen!”

Jukka Saukko

Tuotantopäällikkö, Vestia Oy

Aleksi
Palosaari
Kai
Salo
Matti
Myllylä

Jätä yhteystietosi alle ja otamme yhteyttä!

    Lähetettyäni tietoni suostun siihen, että minuun otetaan yhteyttä.