WiseMaster Eco – Tehokas tuki jätehuoltoon

Tutustu jätehuollon ratkaisuihin

WiseMaster Eco on helppokäyttöinen ja tehokas järjestelmä, jonka avulla digitalisoit jätehuollon asiakaspalvelun. Tarjoamillamme jätehuollon ratkaisuilla teemme yhdessä jätehuollosta nopeampaa ja helpompaa.

Mobiilikassa jäteasemille

WiseMaster Econ mobiilikassa on jätehuollon ratkaisu, jonka avulla asiakaspalvelijan on helppo jalkautua kentälle palvelemaan asiakkaita. Palvelu nopeutuu ja asiakaskokemus paranee.

Itsepalveluratkaisu

Itsepalveluratkaisun avulla asiakas pystyy hoitamaan jätteen tuonnin ja maksun täysin itsenäisesti, jolloin erillistä asiakaspalvelijaa ei tarvita. Tämä jätehuollon ratkaisu mahdollistaa laajemmat aukioloajat.

Material Management

Materiaalinhallintaratkaisu

Kehitimme punnituksen vastaamaan nykyaikaisen jätekeskuksen sekä jätehuollon vaatimuksia. Materiaalinhallintaratkaisumme kautta saat kattavat ratkaisut jätehuollon vaakatarpeisiin, varastonhallintaan sekä raportointiin.

Ennakkoasiointi verkossa

Verkkoasioinnin avulla asiakas voi ilmoittaa ja maksaa ennakkoon tuomansa jätteet, jolloin asiointi asemalla sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Automaattikontti

Automaattikontin avulla asiakas voi toimittaa maksuttomia jätteitä täysin itsenäisesti mihin aikaan tahansa. Vastaanottopiste voi sijaita myös jäteaseman ulkopuolella.

Lavalogistiikka

Ota lavojen sisäinen liikenne ja lavavuokraukset haltuun. Lavojen ja puristimien tunnistuksella ja GPS-paikannuksella olet aina ajantasalla.

Lisäominaisuudet

WiseMaster Eco sisältää lisäksi monia muita lisäominaisuuksia, joista voit hyötyä. Esimerkiksi kunnossapidon työkalut, materiaalin käsittely ja integraatio vaakajärjestelmään helpottavat jätehuollon toimintaa.

Kiinnostuitko WiseMaster Eco -ratkaisusta?

Parhaiten tarpeesi selviävät, kun sovimme tapaamisen. Hoidamme sen joko etänä tai kasvokkain. Ota yhteyttä ja selvitä, miten jäteyhtiösi voisi hyötyä ratkaisustamme.

“Järjestelmän toimittajan M-Technologyn toimihenkilöt osaavat todella hyvin kuunnella, mitä asiakas tarvitsee. Kuuntelun pohjalta he osaavat kuvata, miten järjestelmä pitää toteuttaa ja sitten myös toteuttavat sen!”

Jukka Saukko

Tuotantopäällikkö, Vestia Oy

Aleksi
Palosaari
Kai
Salo
Matti
Myllylä

Jätä yhteystietosi alle ja otamme yhteyttä!

    Lähetettyäni tietoni suostun siihen, että minuun otetaan yhteyttä.