Itsepalveluratkaisu

Itsepalveluratkaisu

WiseMaster Econ itsepalveluratkaisun avulla asiakas pystyy hoitamaan jätteen tuonnin ja maksun täysin itsenäisesti, jolloin erillistä asiakaspalvelijaa ei tarvita.

WiseMaster Eco ja itsepalveluratkaisu

Itsepalveluratkaisun avulla rakennat asiakkaillesi itsenäisen ohituskaistan vaivattomasti.

WiseMaster Eco -itsepalveluratkaisun avulla rakennat jäteasemalle toimintaa tehostavan palvelun, missä asiakkaat voivat hoitaa koko asiointinsa itsenäisesti alusta loppuun. Tämä auttaa etenkin pienasiakkaita, jotka haluavat hoitaa jätteiden viennin nopeasti ja ilman turhia välikäsiä.

Itsepalveluratkaisu on toimiva ratkaisu niin pienemmille kuin suuremmillekin jäteasemille

Tarjoamamme itsepalveluratkaisu sopii niin pienemmille kuin suuremmillekin jäteasemille. Itsepalveluratkaisun monipuolisista ominaisuuksista voidaan ottaa käyttöön vain olennaisimmat tai ottaa käyttöön koko kokonaisuus. Itsepalvelupääte voidaan esimerkiksi liittää kulunvalvontaan. Helpoimmillaan kulku muuttuu niin vaivattomaksi, että asiakas tunnistautuu tai hoitaa maksun itsepalvelupäätteellä, jonka jälkeen jäteaseman puomi avautuu ja asiakas pääsee jäteasemalle sisään tekemään toimituksensa itsenäisesti.

Itsepalveluratkaisun avulla varmistat sujuvan asioinnin alusta loppuun

WiseMaster Eco -itsepalveluratkaisun avulla otat huomioon jäteasemallasi asiakkaat monipuolisemmin. Kun jäteasemallasi on käytössä itsepalvelupääte, mahdollistat jokaiselle pienasiakkaalle uuden palvelukaistan. Vaakaruuhkat vähenevät, kun jokaisen asiakkaan ei tarvitse kulkea niiden kautta jäteasemalle. Näin vaa’an kuormitus vähenee ja koko aseman toiminta sujuvoituu.

WiseMaster Eco -järjestelmän edistyksellinen itsepalveluratkaisu tarjoaa palvelua tarvitseville asiakkaille mahdollisuuden hoitaa asiointinsa helposti sisäänkäynnillä. Kun asiakas saapuu asemalle, hän valitsee itsepalvelupäätteen valikosta tuomansa jätteen lajit ja määrät. Valikkoon voidaan lisätä älykäs määrän laskenta, jolloin asiakas voi valita esim. 3-istuttavan sohvan tai nojatuolin itsepalvelupäätteen valikosta, jonka jälkeen järjestelmä muuttaa valinnan automaattisesti esim. kuutiometreiksi hinnoittelua varten.

Jakeiden eli jätelajien valinnan jälkeen asiakas maksaa kuorman itsepalvelupäätteen maksupäätteellä normaalisti pankki- tai luottokortilla. Kuitti voidaan tulostaa paperille, lähettää asiakkaan sähköpostiin tai asiakas voi saada halutessaan molemmat.

WiseMaster Eco -itsepalveluratkaisu avaa mahdollisuuden myös laskutukselle, koska itsepalvelupääte liittyy sujuvasti muihin jätehuollon tietojärjestelmiin ja asiakkaan tunnistaminen voidaan tehdä esim. omalla asiakaskortilla tai mobiilikortilla, jossa on QR-koodi. Itsepalvelupäätteellä asioinnin jälkeen, kun maksu on suoritettu tai lasku hyväksytty, avautuu puomi ja asiakas pääsee luovuttamaan jätteet.

Itsepalveluratkaisu avaa mahdollisuuden myös verkkokaupalle. Jäteaseman verkkokauppa on mahdollista vaivattomasti yhdistää itsepalvelupäätteeseen. Näin asiakas, joka on hoitanut asioinnin verkkokaupassa ennakkoon, voi tunnistautua itsepalvelupäätteellä verkkokaupasta saamansa kuitin QR-koodilla ja ajaa suoraan jäteasemalle.

WiseMaster Eco tarjoaa kevyemmän itsepalveluratkaisun pienjäteasemille

WiseMaster Eco -itsepalvelukokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden myös kevyempään ratkaisuun, joka soveltuu pienemmille jäteasemille. Tällaiset jäteasemat palvelevat yleensä vain tiettyinä harvoina aikoina viikosta tai kuukaudesta. Itsepalvelupäätteen avulla tällaisten asemien toimintaa voidaan tehostaa entisestään.

Kevyemmässä ratkaisussa jäteaseman asiakas asioi etukäteen jäteyhtiön verkkokaupassa. Verkkokaupassa hän ilmoittaa nopeasti tuotavien jakeiden lajit ja määrät sekä maksaa kuormansa. Jäteasemalle tullessaan asiakas skannaa paperilta tai älypuhelimeltaan kuitissa olevan QR-koodin ja pääsee viemään jätteet. Jokaisesta tunnistautumisesta jää merkintä ja aikaleima, milloin asiakas on tunnistautunut. Lisäksi sisään ajaneesta ajoneuvosta voidaan lukea kameralla rekisterikilpi ja tunnistaa rekisteritunnus, jolloin asemalla kävijä voidaan todentaa jälkeenpäin.

WiseMaster Eco -itsepalveluratkaisu:

  • Helppo ja selkeä käyttöliittymä
  • Vastaanottotapahtuman kirjaus kokonaisuudessaan itsepalveluna
  • Maksun suorittaminen itsepalvelupäätteellä
  • Laskutusasiakkaille mahdollisuus maksaa laskulla
  • Kuitti paperille tai sähköpostiin
  • Lajitteluohjeiden antaminen
  • Suomen sääoloja kestävä laitteisto
Matti Myllylä

Toimitusjohtaja

Pyydä henkilökohtainen esittely.

Kysy lisää järjestelmästä ja miten se toimisi teidän yrityksessänne.

Tutustu Wisemaster Eco -järjestelmän muihin palveluihin:

Asiakaspalvelu

Jätehuollon asiakaspalvelu nopeutuu ja asiakaskokemus paranee mobiilikassan avulla. Lisäksi asiakaspalvelu voidaan hoitaa kentällä asiakkaan luona.

Ennakkoasiointi verkossa

Verkkokaupan avulla asiakas voi ilmoittaa ja maksaa ennakkoon tuomansa jätteet, jolloin asiointi asemalla sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Logistiikan hallinta

Lavojen ja puristimien tunnistuksella ja GPS-paikannuksella olet aina ajan tasalla siitä, missä vuokraamasi välineet liikkuvat.

Kiinnostuitko WiseMaster Eco -ratkaisusta?

Parhaiten tarpeesi selviävät, kun sovimme tapaamisen. Hoidamme sen joko etänä tai kasvokkain. Ota yhteyttä ja selvitä, miten jäteyhtiösi voisi hyötyä ratkaisustamme.

“Järjestelmän toimittajan M-Technologyn toimihenkilöt osaavat todella hyvin kuunnella, mitä asiakas tarvitsee. Kuuntelun pohjalta he osaavat kuvata, miten järjestelmä pitää toteuttaa ja sitten myös toteuttavat sen!”

Jukka Saukko

Tuotantopäällikkö, Vestia Oy

Aleksi
Palosaari
Kai
Salo
Matti
Myllylä

Jätä yhteystietosi alle ja otamme yhteyttä!

    Lähetettyäni tietoni suostun siihen, että minuun otetaan yhteyttä.