Muut ominaisuudet

Lisäominaisuudet

WiseMaster Eco tuo jäteyhtiölle monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia parantuneen asiakaspalvelun lisäksi.

WiseMaster Eco ja hyödylliset lisäominaisuudet

WiseMaster Eco on modulaarinen ratkaisu, jossa on ydintoimintojen lisäksi muita hyödyllisiä lisäominaisuuksia.

WiseMaster Eco -järjestelmän ydintoimintojen lisäksi on saatavilla joukko hyödyllisiä lisäominaisuuksia, joiden avulla voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä jätehuollon piirissä. Järjestelmä tarjoaa kaivattua apua mm. jätekeskusten kunnossapitoon, materiaalin käsittelyyn sekä havaintojen ja palautteiden hallintaan. Lisäksi WiseMaster Eco voidaan liittää jäteaseman vaakaan, jolloin painoperustaisten jätteiden määrät saadaan järjestelmään yhtä vaivattomasti.

Kunnossapidon työkalut

WiseMaster-tuoteperheeseen kuuluu kattava kunnossapidon järjestelmä, jota voidaan hyödyntää myös jäteasemien kunnossapidossa. Järjestelmän avulla voidaan laatia huoltosuunnitelmia jäteasemille, siirtokalustolle ja ekopisteille. Lisäksi vikojen korjausta varten on käytettävissä helppo ja nopea työmääräysten käsittely. Järjestelmään voidaan vastaanottaa hälytyksiä kaluston ja kiinteistöjen automatiikasta, jolloin IoT-laitteiden antamat vikailmoitukset saadaan suoraan työmääräyksiksi.

Mobiilien päiväkirjojen avulla jäteasemilta ja kunnossapitokohteista voidaan kirjata havaintoja kuvien ja paikkatiedon kera. Kunnossapito-osioon kuuluu myös dokumentinhallinta, jonka avulla voidaan hallita sähköisiä pöytäkirjoja ja tarkastuslomakkeita esim. ympäristötarkastuksista. Kunnossapidossa käytettäviä varaosien ja tarvikkeiden varastotilanne on koko ajan tiedossa ja niiden menekkiä voidaan seurata järjestelmän avulla.

Materiaalin käsittely

WiseMaster Econ avulla voi tarvittaessa pitää kirjaa jäteasemien materiaalivirroista. Järjestelmässä on mukana materiaalilajien hallinta ja hinnastot. Varastopaikkojen avulla tiedetään koko ajan eri sijainneissa olevan materiaalin määrä lajeittain. Kun materiaalia myydään ulos, saadaan myyntitapahtumat kirjattua WiseMaster Econ avulla. Tieto myynnistä voidaan koostaa suoraan sähköisesti laskutustiedoksi ja lähettää taloushallintoon. WiseMaster on myös integroitavissa muihin materiaalin hallintajärjestelmiin rajapintojen avulla.

Havaintojen ja palautteiden hallinta

Jäteaseman päivittäisessä työssä tehdään monia havaintoja, joita ei yleensä kirjata mihinkään ylös. WiseMaster Eco mahdollistaa sen, että jäteaseman työntekijä voi kirjata havainnon suoraan kännykällä saman tien, kun havainto on tehty. Erityisesti turvallisuusilmoitusten kirjaaminen ja hallinta heti havainnon jälkeen edesauttaa asemien turvallisuuskulttuuria.

WiseMaster Eco toimii myös keskitettynä paikkana asiakaspalautteiden tallennukselle. Palautteet saadaan kerättyä eri kanavista yhteen keskitettyyn tietovarastoon. Palautteita voi tulla asiakaspalvelijoille asemalla, jolloin he voivat kirjata palautteen heti kännykällä tai toimiston tietokoneella järjestelmään. Jäteyhtiön nettisivuilla voi olla palautelomake, jonka avulla asiakkaat voivat lähettää palautetta. Myös esim. automaattikontin palautekyselyt tallennetaan samaan paikkaan. Palautetta voidaan analysoida monipuolisesti ja järjestelmän avulla voidaan myös seurata palautteiden ja turvallisuusilmoitusten perusteella päätettyjen toimenpiteiden toteutumista. Tällä tavalla varmistetaan, että korjaavat toimenpiteet todella tulevat tehtyä.

Integraatio vaakajärjestelmään

WiseMaster Eco tarjoaa käyttäjälleen monipuoliset komponentit, joiden avulla sekä mobiilikassan että toimiston palvelupistekassan kautta voidaan pyytää vaakaa ilmoittamaan WiseMaster Eco -järjestelmälle vaa’alla olevan ajoneuvon paino. Lisäksi integraatiossa voidaan hyödyntää rekisteritunnuksen lukevaa kameraa ajoneuvon tunnistamiseen. Työkalujen avulla asiakkaan tuoma jäte voidaan hinnoitella painon perusteella suoraan kassaohjelmistossa, jolloin sen maksutiedot tallentuvat asiakastapahtuman yhteyteen, eikä asiakaspalvelija tarvitse useita järjestelmiä. Vaakaintegraation myötä vaa’alla asiointi nopeutuu ja virheiden määrä vähenee.

Matti Myllylä

Toimitusjohtaja

Pyydä henkilökohtainen esittely.

Kysy lisää järjestelmästä ja miten se toimisi teidän yrityksessänne.

Tutustu Wisemaster Eco -järjestelmän muihin palveluihin:

Asiakaspalvelu

Jätehuollon asiakaspalvelu nopeutuu ja asiakaskokemus paranee mobiilikassan avulla. Lisäksi asiakaspalvelu voidaan hoitaa kentällä asiakkaan luona.

Ennakkoasiointi verkossa

Verkkokaupan avulla asiakas voi ilmoittaa ja maksaa ennakkoon tuomansa jätteet, jolloin asiointi asemalla sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Itsepalveluratkaisu

Itsepalveluratkaisun avulla asiakas pystyy hoitamaan jätteen tuonnin ja maksun täysin itsenäisesti, jolloin erillistä asiakaspalvelijaa ei tarvita.

Kiinnostuitko WiseMaster Eco -ratkaisusta?

Parhaiten tarpeesi selviävät, kun sovimme tapaamisen. Hoidamme sen joko etänä tai kasvokkain. Ota yhteyttä ja selvitä, miten jäteyhtiösi voisi hyötyä ratkaisustamme.

“Järjestelmän toimittajan M-Technologyn toimihenkilöt osaavat todella hyvin kuunnella, mitä asiakas tarvitsee. Kuuntelun pohjalta he osaavat kuvata, miten järjestelmä pitää toteuttaa ja sitten myös toteuttavat sen!”

Jukka Saukko

Tuotantopäällikkö, Vestia Oy

Aleksi
Palosaari
Kai
Salo
Matti
Myllylä

Jätä yhteystietosi alle ja otamme yhteyttä!

    Lähetettyäni tietoni suostun siihen, että minuun otetaan yhteyttä.