Yhdyskuntatekniikan (YT21) näyttelyn palkintoraati valitsi M-Techonologyn WiseMaster Econ itsepalveluratkaisun uutuustuotekilpailun parhaaksi uutuustuotteeksi. WiseMaster Econ itsepalveluratkaisu on raadin mielestä paras uutuustuote, koska se vastaa kuluttajien ja yritysten tarpeisiin kierrättää ja tehostaa uusiokäyttöä. “Mitä tehokkaampaa jätteiden kierrätys on, sitä vähemmän jätettä luonnossa, ympäristössä sekä työmaiden varastoissa.”

Helppokäyttöinen, kustannustehokas sekä tarpeellinen

WiseMaster Econ itsepalveluratkaisu tarjoaa raadin mielestä yleisesti mahdollisuuden niin kuluttajille kuin yrityksille toimivaan ja kattavaan kierrätykseen vuorokauden ajasta riippumatta. “Asiakkaan ei tarvitse enää muokata omia aikataulujaan jätteiden vientiä varten, vaan puutarhajätteet sekä huonekalut voi huolettomasti toimittaa lähimmälle pisteelle omien aikataulujen mukaan.” Itsepalveluratkaisu tehostaa varmasti jätteiden kierrätystä sekä uusiokäyttöä niin kotitalouksissa kuin yrityksissäkin.

Raati nosti esiin, että WiseMaster Econ itsepalveluratkaisu on todella helppokäyttöinen, mikä tehostaa entisestään myös ajallisesti jätteiden kierrätystä. “Kulut sekä päästöt vähenevät, kun jätteitä voi toimittaa joustavasti ja itsenäisesti lähimpään jätepisteeseen.” Helppokäyttöinen ohjelma tarjoaa opastusta ja lisää näin käyttäjän kierrätystietoisuutta.

“Nyt ollaan isojen asioiden äärellä”

M-Techonologyn toimitusjohtaja Matti Myllylä otti YT21-näyttelyn paras uutuustuote -palkinnon yllättyneenä vastaan. “Palkinto antaa tiimillemme uskoa, että olemme tehneet oikeita asioita. Digitalisaation sekä kiertotalouden yhdistämisessä on valtavat mahdollisuudet ja Suomi voisi ottaa tässä etulyöntiaseman sekä esimerkinnäyttäjän roolin. WiseMaster Eco itsepalveluratkaisun avulla jätteen vastaanottopisteistä voidaan tehdä huomattavasti pienempiä, ja niitä voidaan rakentaa useampaan paikkaan – sinne, missä jätteet syntyvät.”

Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttely – YT21

Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttely on Suomen suurin infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtuma. Tapahtuma järjestettiin Turussa 13. – 14.10.2021 Turun Messukeskuksessa. Näyttelyn teemana oli vastuullisuus. Näyttelyn tuoteryhmiä olivat energiahuolto, jäte- ja ympäristöhuolto, liikenne- ja alueinfra, vesihuolto, koneet, laitteet ja varusteet sekä mittaus-, tutkimus- ja muut palvelut.

Lisätietoa: YT21 – https://yhdyskuntatekniikka.fi/fi

Published On: 4.10.2021 / Categories: Itsepalvelujärjestelmä /